Búvárszivattyú Árak

A búvárszivattyú ára természetesen mindenki számára meghatározó tényező, aki készüléket szeretne vásárolni. Egy-egy ház körüli kert látványa csodálatos lehet, de nem is gondolnánk, hogy mekkora beruházással jár. A búvárszivattyú ár esetében nagyon sok meghatározó tényező van, ezt igyekeztünk az egyszerűség kedvéért sávokra bontani.

Az ötvenezer forintnál kezdődő búvárszivattyú ár kategóriájába tartozó készülékek leginkább fúrt, illetve ásott kutakba ajánlottak. A garancia a többi búvárszivattyú ár kategóriájához hasonlóan egy év, viszont a teljesítmény, az átmérő, és a szállítókapacitás nagyban befolyásoló tényező. Az alacsonyabb búvárszivattyú ár színvonala valószínűleg ennek köszönhető. A következő – hetvenezres – búvárszivattyú ár már tartalmazza a beépített kondenzátort, és esetleg merülő motort. A garancia szintén egy évre szól, tehát ez esetben nem meghatározó a búvárszivattyú árak tekintetében.

A százezres búvárszivattyú árak csoportjában már komplett felszerelést kapunk, ami alkalmas családi házak, illetve vízkitermeléses telkek teljes ellátására. A drága pénzünkért még rozsdamentes kivitelt is igényelhetünk. Még messzebbre menve a búvárszivattyú ár táblázatban már rendkívül hasznos extrákkal találkozhatunk. Itt már a túlfeszültség elleni védelem alapszolgáltatásnak számít, a változtatható fordulatszámról nem is beszélve. A búvárszivattyú árak ezen kategóriájában már elektronikusan – saját kezűleg – vezérelhetünk.

Ha ez sem lenne elég, akkor külön ajánlatkérésre a búvárszivattyú ár határa a csillagos ég. Ha szeretnénk többfokozatú keskeny fúrt kutat ásni, akkor az oda illő szerkezetet külön kérésre el is készítik. A fantáziánkra, és a pénztárcánkra van bízva.

Comments are closed.